Mousserende wijn

Deze mooie mousserende wijnen van lokale wijnboeren zijn van topkwaliteit en heeft MijnWijnPlein speciaal voor je geselecteerd.
Lees meer
18 producten

Mousserende wijn heeft overal in de wereld een andere naam en wordt op verschillende manieren gemaakt. De meest bekende manier is méthode traditionnelle, waarbij de tweede gisting op fles plaatsvindt. Als deze methode wordt toegepast mag deze mousserende wijn in de Champagne streek, Champagne worden genoemd, in de rest van frankrijk, crémant worden genoemd. In Duitsland sekt worden genoemd. In Spanje cava worden genoemd. In Italië spumante worden genoemd en in Zuid-Afrika vonkelwijn worden genoemd. Wil je meer weten over de vinificatie van mousserende wijn, Klik hier.

Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Login|Registreer
Or sign up here
Favorieten
Je hebt geen items in je lijst.
Winkelwagen
Je hebt geen artikelen in je winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Taal & Valuta
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »