Menu
EUR

Disclaimer

Disclaimer voor www.CourduVin.nl

Eenmanszaak (Kamer van Koophandel: kvk 78503795), hierna te noemen Cour du Vin, verleent u hierbij toegang tot www.CourduVin.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Disclaimer:
Informatie op deze website wordt de klant aangeboden onder voorbehoud van tik- en drukfouten of andere materiële vergissingen.

Tussentijdse wijzigingen, zowel qua producten als qua prijzen zijn steeds mogelijk. Afbeeldingen van flessen of etiketten kunnen afwijken.

De klant wordt dan ook uitgenodigd om regelmatig de website te raadplegen voor de laatste versie van onze voorwaarden. MijnWijnPlein.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van mogelijk foutieve of gewijzigde informatie, evenmin voor handelingen verricht door derden.

Auteursrechten:
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Cour du Vin en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Cour du Vin, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €149,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »