Menu
EUR
Pavlova met slagroom en roodfruit

Pavlova met slagroom en roodfruit

Door: Martin Fennema Reacties: 0

Pavlova

  • 4 eiwitten
  • 200 gram fijne suiker
  • klein mespuntje zout
  • 1 tl azijn
  • 1 tl maizena

Bereiding
Verwarm de oven voor op 120 graden. Klop in een kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje al mixend de suiker toe en het zout. Mix de azijn en de maïzena door elkaar en spatel door het eiwit. 

Schep het schuim op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak in het midden een kuitje. Laat het schuimdeeg ruim 2 uur in de oven drogen.

Klop de slagroom met de suiker lobbig. Maak het fruit schoon en snijd grote stukken in partjes of stukjes. Bedek het schuim met geklopte room en het schoongemaakte rode fruit.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €149,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »