Menu
EUR
Chateau La Calisse Terugblik Prowein 2022

Chateau La Calisse Terugblik Prowein 2022

Door: Renske Gerritse Reacties: 0

Een korte terugblik naar Prowein 2022. Wij waren op zoek naar een nieuwe biologische of biodynamische wijnmaker uit de Provence. En dan vooral op zoek naar een bijzondere rosé, om toe te kunnen voegen aan ons portfolio. Heel wat wijnmakers bezocht, maar 1 steeg absoluut boven de rest uit qua kwaliteit en qua verhaal.

Maart 2023 waren we op bezoek bij deze nieuwe wijnmaker in AOC Couteaux Varois en Provence. In alle opzichten was dit bezoek een bijzondere ervaring. Dat dit wijnhuis, geweldige wijnen maakt, wisten we al nadat we enkele samples hadden ontvangen om door te proeven. De wijngaard zag er minstens zo spectaculair uit.
Een lange oprijlaan met kiezels en cipressen langs de zijkant. Grote lavendel velden en daarachter de verschillende wijngaarden.



100% biologische wijn, produceert dit huis. Van een prachtige, frisse en verassende rosé van culinair niveau. Tot een rode wijn, die zich nog jaren verder kan ontwikkelen, maar die nu ook volledig tot zijn recht komt bij de juiste wijn-spijs combinatie. De komende tijd zullen we jullie meer gaan vertellen over deze nieuwe wijnmaker en de bijzondere wijnen.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €149,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »