Menu
EUR
Oesters met citroen sabayon

Oesters met citroen sabayon

Door: Cour du Vin Reacties: 0

Ingrediënten

Voor 2 personen:

6 oesters
sap van 1/2 citroen
1 eidooier
10 gram boter
peper
paprika

Het moeilijkste deel van dit recept is om de oesters te openen zonder ze te beschadigen. Dit kun je eventueel aan je visboer vragen. Open de oester en vang het vocht op in een kom. Snijd de oester los in zijn schelp. 

Verwarm water in een pan. Plaats de kom op de pan zodat de kom in contact komt met de stoom, niet met het water. Dit heet au-bain-marie.
Doe de eierdooier, het citroensap en de peper in de kom bij het oesterwater en mix, met behulp van uw elektrische mixer, de eidooiers tot sabayon. Wanneer deze dik wordt haal je de kom van de warmte bron, voeg de koude boter gesneden in stukjes toe en blijf roeren toe het gesmolten is.
Schep op elke oester sabayon en bestrooi licht met paprikapoeder.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €149,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »